Diensten

Hoveniersbedrijf Remco Peters is sinds 1997 actief in het ontwerpen, aanleggen, bestraten en onderhouden van tuinen. Dit doen wij met het grootste plezier vanuit Zelhem, ons kantoor is gevestigd in Hengelo Gld.

Een tuin moet bij u passen. Het moet een plek zijn waarin u zich thuisvoelt. Daarom bespreken wij altijd eerst uitgebreid de wensen. Welke vormen spreken u aan? Wat wilt u in de tuin gaan doen? Wilt u de tuin zelf onderhouden? Op basis van dit gesprek maken we een ontwerp.

Ontwerp
Wij werken samen met een aantal gerenommeerde tuinontwerpers, ieder met een unieke stijl. Op basis van uw wensen zullen wij een tuinontwerper kiezen die aansluit bij de gewenste uitstraling van de tuin. Op deze manier ontstaat er een goed doordacht tuinplan. In het uiteindelijke ontwerp moet u zich geheel herkennen.

Aanleg
Een zorgvuldige aanleg is van groot belang voor ons. Op deze manier kunt u volop genieten van uw tuin. De werkzaamheden worden door vakbekwame hoveniers uitgevoerd. Wij vinden kwaliteit heel belangrijk en besteden aandacht aan de details.
Voor grondwerk, bestratingen en schuttingen tot bouwkundige werken, waterpartijen, vijvers, gazonaanleg en beplantingen kunt u van onze diensten gebruik maken. Uiteraard is het ook mogelijk in samenwerking met u, gedeeltes van uw tuin aan te leggen.

Onderhoud
Een tuin groeit en moet onderhouden worden. Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheden om dit zelf te doen. Het onderhoud van uw tuin is bij ons in goede handen. Wij verzorgen met alle plezier de voor- en/of najaarsbeurt van uw tuin, het gazononderhoud, scheren de hagen en onderhouden uw tuin. Zo kunt u het gehele jaar genieten van een mooie tuin. Neemt u gerust vrijblijvend contact op, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u benieuwd naar andere mogelijkheden of wilt u meer informatie over een van de bovenstaande diensten? Wij overleggen graag met u, aarzel niet contact met ons op te nemen!

 

logo site1Copyright © 2015 Remco Peters.
Gehele of gedeeltelijke overname van foto’s is niet toegestaan.